Gezonde lucht in huis

Hoog rendement, laag energiegebruik

Healthbox 3.0 van Renson zorgt – als onderdeel van het C+ ventilatie­systeem – op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze geconnecteerde ventilatie-unit is klaar voor alle ‘smart homes’. Hij communiceert zowel met de installateur als de bewoner via een eigen app. Dit vereenvoudigt de installatie en inregeling van de ventilatie.

Daarnaast is er ook toegang tot een webportal waarin alle installaties kunnen worden beheerd en opgevolgd. Via dit portal is in één oogopslag de status van alle projecten duidelijk en van alle administratie die daaraan vasthangt.

Tijdwinst

Via de ingebouwde sensoren monitort de Healthbox 3.0 de binnenluchtkwaliteit op vocht, CO2 en/of VOC’s (geurtjes). De unit past het ventilatieniveau daar automatisch op aan, zodat die op een energiezuinige manier alleen ventileert waar en wanneer dit nodig is. De SmartConnect-aansluiting maakt van Healthbox 3.0 bovendien een geconnecteerd ventilatiesysteem: klaar voor smart homes, maar vooral ook voor de installateur die zo heel wat tijdswinst bij installatie en opvolging kan boeken. De speciaal ontwikkelde installateurs-applicatie bij Healthbox 3.0 gidst hem namelijk door het hele installatieproces, de inregeling en de kalibratie. De configuratie en alle parameters zoals drukval en ingesteld debiet, worden gevisualiseerd.

Compacte inbouw

Naast de connectiviteit is bij het ontwerp van de nieuwe ventilatie-unit ook rekening gehouden met akoestiek, energiezuinigheid en compacte inbouwmogelijkheden. Healthbox 3.0 meet amper 20 cm hoog, is uitgerust met een nieuwe, extra energiezuinige en stille ventilator, en kan met behulp van collectoren meer ruimtes (max. 11) ventileren dan de zeven aansluitingen op de ventilatie-unit.

Meer informatie: www.renson.nl