Slim WTW installeren

EENVOUDIG INREGELEN MET EEN SMARTPHONE

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Flair-serie stond Brink Climate Systems voor de uitdaging om alle functies op een manier te presenteren die geen concessies doen aan het gebruikers- en installatiegemak. De oplossing werd gevonden in een product dat iedereen op zak heeft: de smartphone.De wereld om ons heen wordt steeds slimmer en ook van installatie­compo­nenten wordt steeds meer geëist. Meer slimme functionaliteiten die ook overzichtelijk voor de installateur moeten blijven. Bij het ontwikkelen van de nieuwe WTW-unit heeft Brink gestreefd naar het creëren van een gebruiksvriendelijk toestel met een ontwerp dat optimale prestaties levert en snel en makkelijk te installeren is.

Via smartphone

Een kwalitatief goede installatie is es­sen­tieel om op de juiste manier te kunnen ventileren. Met de Flair is installeren nog eenvoudiger waardoor er tijd wordt bespaard terwijl het eindresultaat kwalitatief beter is. Alle belangrijke elektrische aansluitingen zijn goed bereikbaar en kunnen met push-in connectoren worden gemaakt. Inregelen is ook eenvoudig middels bediening op alle gangbare smartphones. Hiervoor is géén internet of installeren van een app vereist, aangezien op de bouw de beschikbaarheid van internet niet altijd een gegeven is. Het ventilatietoestel stuurt zelf het bedienmenu naar de browser van de smartphone.

Slim onderhoud

Alle hoofdcomponenten van het toestel zijn eenvoudig te vervangen met slechts één type schroevendraaier. Alle bedradingen zijn voorzien van stekkers en er zijn géén drukbuisjes meer. Het ontwerp zorgt ervoor dat de totale demontagetijd minder dan 5 minuten bedraagt.

Opgeslagen instellingen

Bij projecten met meerdere toestellen met dezelfde instelwaardes kunnen deze worden opgeslagen en in een ander toestel worden ingeladen. Dit scheelt bij grote projecten veel tijd 