Een energierekening van 0 euro?

Met een duurzame totaaloplossing van Nefit is energieneutraal wonen binnen bereik. Wil de klant van het gas af, dan is een ‘all-electric’ warmtepomp de meest populaire oplossing. Daarmee is energieneutraal wonen binnen bereik. Zeker wanneer de warmtepomp wordt gecombineerd met thermische zonne-energie en zonnepanelen. Maar ook met een ‘hybride’ oplossing kan tot 40% aardgas worden bespaard. Met de nieuwe generatie van Nefit realiseert u voor elke situatie een oplossing op maat.

100% Duurzaam met Nefit EnviLine en Nefit zone-energiesystemen (bron: Nefit)

Nefit EnviLine snelste groeier onder lucht/water warmtepompen
Uit recent marktonderzoek blijkt dat de Nederlandse warmtepompmarkt in 2016 enorm is gestegen ten opzichte van voorgaande jaren. In de categorie lucht-water warmtepompen is Nefit EnviLine de snelste groeier qua marktaandeel. Niet verwonderlijk, want EnviLine levert uitzonderlijke prestaties. Zelfs in strenge winters (tot - 20°C) haalt EnviLine voldoende energie uit de buitenlucht, koeling is mogelijk op warme dagen tot 37°C, Met een hoge COP tot 4,9 en maar liefst 48 nieuwe varianten is maatwerk mogelijk voor elke situatie.

Gasloos
Wil uw klant van het gas af of is een gasaansluiting helemaal niet voorhanden? De all-electric variant van Nefit EnviLine is de meest populaire oplossing. Een cv-ketel en gasaansluiting zijn niet meer nodig. Bovendien kan EnviLine op zomerse dagen ook zorgen voor verkoeling. In combinatie met zonne-energie is een energieneutrale woning te realiseren. Nefit levert zowel thermische zonlichtsystemen voor warm water, als pv-systemen voor groene stroom. U kunt uw klanten dus een duurzame totaaloplossing op maat bieden van één merk.

Een juiste dimensionering en optimaal inregelen zijn cruciaal voor goede prestaties van elk duurzaam systeem. Laat u ondersteunen door de experts van Nefit, zowel in het voortraject, met berekeningen en advies ten aanzien van de configuratie, als bij de inbedrijfname.  

Hybride
Gasloos verwarmen is niet voor iedere situatie weggelegd. Ook met een ‘hybride’ oplossing kan tot 40% aardgas worden bespaard. Hierbij wordt een (bestaande) HR-ketel wordt gecombineerd met een bivalente EnviLine warmtepomp. Is er geen lage-temperatuur-afgiftesysteem aanwezig of is de isolatie niet optimaal? Dan is het advies om dat eerst aan te pakken voor de klant investeert in een lucht/water warmtepomp. En anders is een ventilatiewarmtepomp een goed alternatief. De VentiLine van Nefit bijvoorbeeld wordt gecombineerd met de HR-ketel en bespaart zo tot zo’n 35% op het gasverbruik. 

Subsidie
De aanschaf van een warmtepomp of een zonneboiler nog steeds extra interessant voor uw klanten dankzij de beschikbare ISDE-subsidie. Die loopt van ruim 800 euro voor een zonneboiler met een enkele collector tot 2.600 euro voor een EnviLine warmtepomp van 16 kW.

450 Euro actievoordeel
Consumenten die dit najaar hun verwarmingsinstallatie verduurzamen met een Nefit warmtepomp en zonne-energie krijgen tot en met 31 december 2017 tot 450 euro retour. Ligt verduurzaming van de installatie niet voor de hand vanwege budget, ruimte of geschiktheid van de woning, dan kunnen uw klanten nog steeds veel energie besparen. De nieuwste generatie HR-ketels, waaronder Nefit 9000i en Nefit TrendLine, bespaart bij een gasverbruik van 2000 m2 zo’n 200 euro op jaarbasis. Dit najaar ontvangen uw klanten 100 tot 150 euro retour bij aanschaf van een nieuwe Nefit HR-ketel. Meer informatie over de actie vindt u op de website van Nefit. Kijk op www.nefit.nl.

Energie Bespaarscan 
Vervangen, verduurzamen of 100% duurzaam? Consumenten die willen weten wat in hun situatie de mogelijkheden zijn, ontvangen snel online advies met de Energie Bespaarscan op www.nefit.nl/duurzaam