IMI Hydronic Engineering BV

IMI Hydronic Engineering BV is sinds 1969 gevestigd in Nederland en is vertegenwoordiger van IMI-Pneumatex, IMI-TA en IMI-Heimeier. IMI Hydronic Engineering behoort tot de wereldwijd opererende groep IMI plc. een aan de London Stock Exchange genoteerde onderneming.

IMI Hydronic Engineering is actief op vijf continenten, heeft fabrieken in vijf Europese landen, één in de Verenigde Staten en weldra ook in China. Met verkooppunten op 34 plaatsen wereldwijd, zijn wij nooit ver weg wanneer u ons nodig hebt!

IMI Hydronic Engineering is wereldwijd de toonaangevende leverancier van hydraulische distributiesystemen die optimale, energiezuinige verwarmings- en koelsystemen leveren aan de residentiële en commerciële bouwsector. Ons specialisme is waterzijdige inregeling en regeling van ruimtetemperaturen.

IMI Pneumatex, IMI TA en IMI Heimeier vertegenwoordigen onze kern competenties: Pressurisation & Water Quality, Balancing & Control en Thermostatic Control.

Een unieke combinatie. Drie specialisten met een uniek programma producten voor waterzijdige inregeling en regeling van ruimtetemperaturen. IMI TA en IMI Heimeier appendages en IMI Pneumatex drukbehoudsystemen kenmerken zich door technisch vernuft, eenvoudige bediening, kwaliteit en lange levensduur.

De groep levert een pakket toonaangevende producten en diensten aan een aantal snelgroeiende sectoren, waaronder energie, transport en infrastructuur. ​De laatste jaren is onder invloed van de klimaatverandering, de toenemende verstedelijking en de uitputting van de natuurlijke hulpbronnen, onze aanpak meer gericht op het creëren van duurzame, lange termijn oplossingen voor de problemen waar we vandaag voor staan.

Contactgegevens:

IMI Hydronic Engineering BV – Röntgenweg 20 – 2408 AB  ALPHEN AAN DEN RIJN

Telefoon: 0172-492041

Fax: 0172-491844

Website: www.imi-hydronic.com/nl

Email: info.nl@imi-hdronic.com