Zehnder Group Nederland B.V.

Het merk Zehnder kent zijn oorsprong als Zwitsers familiebedrijf. In ruim 120 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een beursgenoteerde onderneming die wereldwijd vertegenwoordigd is in 19 landen. Zehnder levert producten en systemen op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering. De Zehnder designradiatoren, ventilatiesystemen en luchtverdeelsystemen dragen bij aan een energiezuinige, comfortabele en gezonde woon- werkomgeving, ook wel een vitaal binnenklimaat genoemd. De missie van Zehnder is de levenskwaliteit van mensen te verbeteren door uitstekende oplossingen, service en kennistrainingen te leveren. Het thema ‘gezondheid’ staat daarbij centraal. Niet alleen in het ontwikkelen van mooie design radiatoren en uitstekende ventilatie oplossingen, maar ook in het stimuleren en bijdragen aan de gezondheid van mensen in het algemeen.

Zehnder Group Nederland B.V.
Lingenstraat 2
8028 PM Zwolle

www.zehnder.nl