Ventilatie met WTW

Hoog rendement, laag energiegebruik

Het eerste toestel van de toekomstige Flair-reeks heeft een capaciteit van 300 m3/h. Een compleet nieuwe ontwikkeling voor efficiëntere, stillere en energiezuinigere ventilatie. De reeks wordt later uitgebreid met de Flair 200, 450 en 600. Het toestel is, als het gaat om connectiviteit, helemaal klaar voor de toekomst en kan draadloos samenwerken met gebouwbeheerssystemen en Internet of Things.

Efficiënter

Door het bijzondere slakkenhuis-ontwerp is de ventilator efficiënter en stiller dan huidige toestellen op de markt. Door de verbeterde aerodynamische vormgeving in het toestel wordt zo’n 30 procent minder energie gebruikt.

Fluisterstil

Eenmaal geïnstalleerd blijft het geluidsniveau in de verblijfsruimtes binnen de gestelde eisen uit het Bouwbesluit. Zelfs wanneer het toestel op vol vermogen draait is het fluisterstil. Ook aan de steeds vaker gehanteerde eis van 27 decibel in een woning kan met eenvoudige maatregelen worden voldaan.