Verkoop van laadpalen

FULL SERVICE CONCEPT BIJ ABEL INSTALLATIE

Wilt u instappen in de groeiende markt rondom laadpalen, maar weet u niet waar te beginnen? Abel Installatie helpt u op weg.

De markt voor elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en biedt enorme kansen voor zowel e- als w-installatie-bedrijven. Gedegen product- en marktkennis is dan wel essentieel. Abel Installatie helpt u hierbij, bijvoorbeeld met begeleiding tijdens uw verkoop- en adviestrajecten. Daarnaast heeft Abel Installatie goede afspraken met A-merk fabrikanten van veilige, betrouwbare en kostenefficiënte laadstations van onder andere Alfen, EVBox en Mennekes.

Volop kansen

Robbin Becker, Product Manager Abel Installatie: “Er zijn volop kansen, wij doen niets liever dan deze samen met installatiebedrijven verzilveren. Zo hebben we een full service laadconcept bij attractiepark Walibi in Biddinghuizen opgeleverd: samen met de opdrachtgever en installateur zijn 20 laadpunten gerealiseerd, zodat gasten van Walibi tijdens hun bezoek aan het park hun elektrische auto kunnen opladen.”

Wat biedt Abel Installatie?

  • Van inventarisatie tot subsidie-advies;

Iedere situatie is uniek. Daarom helpt Abel Installatie u de beste, meest rendabele oplossing te adviseren. Zodat uw klant maximaal profiteert van de nieuwste technieken en - indien van toepassing - subsidiemogelijkheden.

  • Ruime keuze uit topkwaliteit laadstations

Het aanbod laadstations is enorm, evenals de verschillen in kwaliteit. Abel Installatie bespaart u teleurstellingen (en dus ontevreden klanten): alleen de veiligste, meest energiezuinige en kostenefficiënte laadstations worden geselecteerd.

  • Borging van onderhoud en garantievoorwaarden

Abel Installatie helpt installatiebedrijven met het opzetten en uitvoeren van het serviceconcept, zodat de klant ook na 10 jaar nog tevreden is.

  • Mogelijkheid tot lease

Leden kunnen hun zakelijke klanten de mogelijkheid bieden een laadstation te leasen voor een vast bedrag per maand. Abel ontzorgt u en uw klant hierbij op het gebied van beheer en facturering, zodat u zich alleen hoeft te richten op installatie en service.

Landelijk netwerk

Wordt onderdeel van een landelijk netwerk van vakbekwame installateurs. Zo onderscheidt u zich van lokale collega-installateurs, profiteert u van financiële en administratieve voordelen en kunt u bogen op specialisten met kennis van zaken 

Sterk collectief

Met ruim 240 aangesloten leden is Abel Installatie het sterkste collectief voor e- en w-installatiebedrijven in Nederland. Achter de schermen neemt Abel Installatie haar leden alle administratieve zorgen uit handen. De instapklare huur-, lease- (zakelijk) en onderhoudsconcepten rondom bijvoorbeeld cv-ketels vormen één van de redenen om lid te worden. Abel Installatie zorgt hierbij onder andere voor de marketingcampagnes, onder de consumentgerichte naam ‘Abel&co’. Sinds kort biedt Abel Installatie ook serviceconcepten rondom laadpalen. Kijk voor meer informatie op www.abelinstallatie.nl.