Duurzame oplossingen

Koeling, luchtbevochtiging en warmtepompen

Sinds de oprichting in 1959 heeft STULZ zich ontwikkeld in de Benelux tot een wereldwijd toonaangevende leverancier voor klimaatoplossingen. Precisie koeling, comfort koeling, luchtbevochtiging en warmtepompen, tegenwoordig gaat het niet meer om de vraag welk afzonderlijk systeem gebruikt moet worden, maar meer om wat de beste totale oplossing is voor de betreffende taakstelling. Wij gaan verder.

Ook STULZ zet in op de ontwikkeling van duurzame producten en diensten. In het bijzonder op de ontwikkeling van warmtepompen in samenwerking met partners Mitsubishi Heavy Industries en REMKO. STULZ biedt een breed scala warmtepompen aan. Waaronder een warmtepomp die tot 50% op energiekosten kan besparen, en tot wel 70% op CO2 uitstoot, de Q-Ton van Mitsubishi Heavy Industries. Tijdens de Duurzaam Verwarmd beurs in EXPO Haarlemmermeer in maart van dit jaar zal STULZ deze nieuwe ontwikkelingen en producten laten zien op het gebied van warmtepompen en comfort koeling. Als dé partner op het gebied van klimaatoplossingen streven wij ernaar om de klant te voorzien van kennis en service die niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook naar duurzaamheid streeft. Naast warmtepompen, introduceert STULZ ook nieuwe ontwikkeling op het gebied van comfort koeling in samenwerking met Mitsubishi Heavy Industries. Ontwikkelingen op het gebied van koudemiddel en regeltechniek kunnen niet ontbreken als we het over duurzaamheid en energie neutraal hebben. Het optimaal laten werken van de verschillende koel systemen is een belangrijk onderdeel voor ons, maar ook voor de klant. En dat erkennen wij als bedrijf in de klimaat branche, maar al te goed.

Onze service afdeling sluit aan op deze filosofie. Met ervaren en kundige onderhoudstechnici biedt STULZ niet alleen een landelijk servicenetwerk, maar biedt STULZ ook de kennis en informatie op het gebied van duurzame klimaatoplossingen. Onderhoud en advies zijn een groot onderdeel van STULZ. Duurzaamheid en energieneutraal zijn een belangrijk proces als het gaat om onderhoud en de optimale werking van uw apparatuur zoals hierboven geïllustreerd.

De van origine Duitse onderneming wordt gekenmerkt door intensief contact met haar afnemers, een innovatief karakter en een pioniersrol bij de introductie van airconditioning in Nederland. Wij zijn specialisten in ons vakgebied en bezitten een hoog niveau van technische expertise in onder andere datacenters dat zich uitstrekt tot ver buiten onze core business. Het STULZ assortiment omvat precisie koeling zoals: traditioneel koelruimte koeling, high-density koeling, chillers, container modules en luchtbehandelingskasten met adiabatische koeling. STULZ profileert zich als dé partner voor klimaatoplossingen met producten in de precisie koeling, comfort koeling, luchtbevochtiging en warmtepompen. STULZ voert daarin de merken van partners Mitsubishi Heavy Industries, CAREL en REMKO.

Benieuwd?

Bent u benieuwd naar onze ontwikkelingen? Bezoek onze website www.stulz-benelux.com/nl/warmtepompen/. voor meer informatie betreffende producten en diensten. Ook vind u hier meer informatie hoe u gratis onze stand kan bezoeken tijdens Duurzaam Verwarmd 19, 20 en 21 maart in Haarlemmermeer. Wij zien u graag terug via één van onze kanalen en staan u anders graag telefonisch te woord of maken een afspraak.