Passend advies

DUURZAME WARMTE BIEDT GROTE KANSEN

Duurzame energieoplossingen worden door de jaren heen steeds populairder. Denk daarbij aan warmtepompen, maar ook aan hybride systemen. Uit onderzoek blijkt dat 97,5 procent van de installateurs huiseigenaren niet adviseert over duurzame alternatieven voor de cv-ketel. En dat terwijl gas in nieuwbouw al verboden is en de gasprijzen voor de bestaande bouw omhooggaan.

Zou u zich graag (nog) meer willen verdiepen in duurzame installaties? Dan helpt Abel Installatie u graag op weg met hoogwaardige producten en veel bruikbare kennis. Ook denkt Abel Installatie mee over verkooptechnieken, off- en online middelen en de inrichting van uw interne organisatie. 

Maak werk van duurzaamheid

Als lid van Abel Installatie behoort u – met ruim 240 andere aangesloten installateurs – tot het sterkste collectieve netwerk voor w- en e-installatiebedrijven in Nederland. Bent u benieuwd wat Abel Installatie voor uw installatiebedrijf kan betekenen? Kijk op www.abelinstallatie.nl.