De zon breekt door

KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Het totale vermogen van de zonnepanelen in Nederland is in 2018 met meer dan de helft toegenomen. Daarnaast blijkt dat er meer zonnepanelen worden gekocht, mede dankzij de verlenging van de salderingsregeling. Deze regeling zou in 2020 eindigen, maar is verlengd tot 2023. Daar kunnen installateurs – met de hulp van Abel Installatie – nu nog van profiteren.

Zonnepanelen blijven koploper van de duurzame installaties en spelen een belangrijke rol in het verwezenlijken van de klimaatdoelstellingen. Waar we ooit begonnen met panelen van 200 tot 210 wattpiek, gaan we inmiddels tot 320 wattpiek. Dat is een mooie stap, maar we zijn er nog niet. Technologische ontwikkelingen staan nooit stil.

Verdieping
Zou u zich graag (nog) meer willen verdiepen in duurzame installaties? Dan helpt Abel Installatie u op weg met hoogwaardige producten en veel bruikbare kennis. U moet uw klanten tenslotte adviseren over het aantal zonnepanelen, het rendement en de type omvormers. Ook denkt Abel Installatie graag mee over off- en online middelen en de inrichting van uw interne organisatie.

 

Maak werk van duurzaamheid

Als lid van Abel Installatie behoort u – met ruim 240 andere aangesloten installateurs – tot het sterkste collectieve netwerk voor w- en e-installatiebedrijven in Nederland. Bent u benieuwd wat Abel Installatie voor uw installatiebedrijf kan betekenen? Kijk op www.abelinstallatie.nl.