Zuinige stijlvolle airco

VOOR PARTICULIERE ÉN (KLEIN-)ZAKELIJKE MARKT

Met het wandmodel Kazumi brengt Toshiba een designmodel uit dat buitengewoon presteert op het gebied van energiebesparing en stille werking. Kazumi is bestemd voor de particuliere markt maar kan ook in een (klein-)zakelijke toepassing een prima oplossing bieden voor een productief en comfortabel binnenklimaat.

De nieuwe matte afwerking, onzichtbare uitdrukpoorten en de strakke, rechte lijnen van Kazumi resulteren in een stijlvol en tijdloos design passend in praktisch elk interieur. Het binnendeel met onzichtbare uitsparingen voor leidingen kan snel en eenvoudig op elke muur gemonteerd worden.

Rust en stilte

Kazumi opereert zeer stil. Met een maximale geluidssterkte van 43 dB(A) buiten is de Kazumi een van de stilste op de markt. Bovendien kan met de instelbare Quiet modus het geluidsniveau buiten met nog eens 6 dB(A) worden verlaagd. Het geluid van het binnendeel kan eveneens nog verder omlaag gebracht worden tot een nauwelijks hoorbare 19 dB(A). (Nacht)rust gegarandeerd, zowel binnen als buiten; tevreden gebruikers, rust voor de buren.

Nieuw: HADA Care

Met de Kazumi introduceert Toshiba een nieuwe koeltechnologie; HADA Care. De luchtverdeling in de ruime wordt hierdoor aanzienlijk verbetert. Het ontwerp van de uitblaaslamel genereert een indirecte luchtstroom die boven in de ruimte circuleert en de temperatuur regelt. Dit vergroot het comfort. Het Ultra-Pure Filter verwijdert daarnaast tot 94% van de fijne deeltjes uit de lucht.

Extra functies

Ter verhoging van het comfort beschikt Kazumi over vele extra functies die het leven nog makkelijker maken. O.a. functies als Hi-power voor snelle koeling of verwarming, ECO-mode om het energieverbruik verder naar beneden te brengen en Comfort Sleep voor een uitgekiende nachtrust op elk moment in het jaar.

Bediening

De uitgebreide, verlichte en goed leesbare bediening biedt op gebruiksvriendelijke wijze toegang tot alle extra’s. Een weektimer geeft de mogelijkheid een weekprogramma in te stellen dat past bij de wensen en eisen van de gebruiker.
Dankzij de mogelijkheid voor het plaatsen van een optionele wifi-interface kan de Kazumi tevens via wifi aangestuurd worden. Met de handige Toshiba Home AC Control app voor zowel Android als Apple kan het klimaat bediend worden vanaf elke willekeurige plek, een internetverbinding is alles wat nodig is.

Zeven modellen

Kazumi is beschikbaar in zeven modellen; van 2,0 tot 7,0 kW voor koelen en 2,5 tot 8,0 kW voor verwarmen. Dankzij de Toshiba twin rotary compressor- en inverter technologie kan Kazumi zich snel aanpassen aan de temperatuurwensen van de gebruiker.

Toshiba Home AC Control

Dankzij de mogelijkheid voor het plaatsen van een optionele wifi-interface kan de Kazumi tevens via wifi aangestuurd worden. Met de handige Toshiba Home AC Control app voor zowel Android als Apple kan het klimaat bediend worden vanaf elke willekeurige plek, een internetverbinding is alles wat nodig is!