‘Beste VRV ooit!’

COMPACTER EN DUURZAMER DAN VOORGANGERS

Daikin, de marktleider en ontwikkelaar van VRV, presenteerde onlangs een nieuwe generatie VRV, of VRF, zoals de rest van de branche deze apparaten noemt. De VRV 5 S-Series met R-32 koudemiddel is compacter en duurzamer dan zijn voorgangers, en biedt meer rendement.

Zorgeloze installatie
Bij het ontwikkelen was flexibiliteit bij installatie een belangrijke eis. En daar is goed aan tegemoet gekomen. Zeer flexibel en tegelijkertijd voldoen aan alle duurzaamheids- en veiligheidseisen van de overheid. Dit betekent zorgeloze installatie en tevreden opdrachtgevers. Maar ook het onderhoud is erg gemakkelijk uit te voeren.

Compact design
Voor installatie is ook niet veel (dak)ruimte benodigd door het compacte design. De automatische lekdetectie is een zeer welkome feature! En de low-sound modus zorgt voor een lage geluidsdruk van 39db(A). Ideaal voor gebruik in binnensteden. Ook service en onderhoud zijn zeer eenvoudig uit te voeren op deze VRV 5 die op de brede range van Daikin binnendelen is aan te sluiten. Het systeem voldoet aan de EIA subsidie-eisen voor 2020.

Smart en duurzaam
Smart bediening maken de VRV 5 gemakkelijk in gebruik. Met voice-control functies zijn de systemen met Amazon Alexa of Google Assistent te bedienen.
Daikin gaat voor een lagere CO₂-uitstoot en toonaangevend rendement. Bij Daikin is men vastberaden om de milieuvoetafdruk te verkleinen en om begin 2050 volledig CO₂-neutraal te zijn. Een circulaire economie, constante innovatie en slimme toepassingen vormen de springplank naar succes in duurzaamheid.
Hergebruik van bestaand koudemiddel voorkomt dat er jaarlijks meer dan 150.000 kg nieuw gas wordt geproduceerd. De nieuwe VRV 5 is verkrijgbaar met een certificaat van hergebruikt koudemiddel voor een positieve keuze voor het milieu: L00P by Daikin. Zo komt de circulaire economie dichterbij.

Meer informatie over de nieuwe Daikin VRV 5 S Series vindt u via deze QR-code:

Online lancering

Geheel volgens de laatste corona-maatregelen, werd het lanceringsevent begin november online georganiseerd. Naast een aantal keynotes over duurzaamheid en luchtkwaliteit werd de VRV 5 geïntroduceerd en waren er verschillende sessies door Daikin specialisten voor installateurs, adviseurs en eindgebruikers/opdrachtgevers. Deze sessies zijn opgenomen en op verzoek nog te volgen. Stuur bij interesse een mail naar marketing@daikin.nl met uw gegevens en u ontvangt gratis een link retour.