Duurzaam werk

Vacatureplatform Matcht Werkvraag En -Aanbod In Techniek

Sinds een jaar liggen verschillende arbeidsmarkten plat. Onder meer werknemers in de evenementen-, luchtvaart-, transport of horecasector riepen door corona hun activiteit tot een halt. Matchingplatform Aeres Tech Talent lijkt een oplossing te bieden voor deze werkzoekenden met een interesse in de technische sector: een platform waar werkzoekenden technische vacatures kunnen kijken, geplaatst door bedrijven die handen te kort komen.

De overstap maken
Aeres Tech Talent presenteert kansen voor werkzoekenden die de overstap willen maken naar de technische sector. ‘’Door de samenwerking met zes grote brancheverenigingen bieden wij een compleet en divers aanbod van technische vacatures aan”, vertelt Jenny van den Bovenkamp, directeur van Aeres Tech. “Zo kunnen werkzoekenden terecht om technische vacatures te bekijken en bedrijven vacatures plaatsen.” Andere technische brancheverenigingen kunnen zich aan te sluiten bij Aeres Tech Talent.

Interessant platform
Dat Aeres Tech zichzelf als juiste aanbieder voor de technische vacaturemarkt ziet, komt niet uit het niets: “Door de samenwerking met de branche weten wij als geen ander waar vraag en aanbod elkaar raken”, vertelt Van den Bovenkamp. “Hiernaast beschikken wij over jarenlange ervaring als technisch opleidingscentrum, hebben wij toegang tot scholingsfondsen en helpen wij met bij- en omscholingstrajecten.” Al met al presenteert Aeres Tech Talent zich als een interessant platform voor werkzoekenden die klaar zijn voor iets nieuws.

Vacatures, en meer…
Naast vacatures vinden werkzoekenden en bedrijf op het platform ook aanbod voor outplacement, coaching, persoonlijke assessments, uitzenden en detachering. Het platform richt zijn pijlen op de volgende sectoren: mobiele techniek, koudetechniek, verbrandingsmotoren, infra- en werktuigentechnologie, gasturbines, jachtbouw en watersport.

Kijk voor meer informatie op: www.aerestechtalent.nl