Next level cv-toestel

VOORBEREID OP DE KOPPELING MET DUURZAME TECHNIEKEN

Met de introductie van de Avanta Ace heeft Remeha de Avanta naar een next level gebracht. De vertrouwde sterke eigenschappen zijn aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen. Slimmigheden, zoals standaard ingebouwde onderdelen, zorgen ervoor dat de nieuwe Remeha Avanta Ace snel en eenvoudig is te installeren én te onderhouden.

Wat betreft betrouwbaarheid doet de Avanta Ace natuurlijk niet onder voor de Avanta. Daarom zijn beproefde onderdelen gebruikt die al honderdduizenden keren probleemloos zijn ingezet binnen de BDR Thermea Group waar Remeha onderdeel van uitmaakt. Dit zorgt ervoor dat je ook met de Avanta Ace zeker bent van een perfect werkende cv-ketel en tevreden klanten.

Snelle installatie
Diverse componenten zijn standaard al voor je ingebouwd waardoor je tijd wint bij de montage. Niet alleen ketelcomponenten zoals de sifon, waterdruksensor en het verplichte veiligheidsventiel, maar ook de rookgasterugslagklep voor overdruktoepassingen. Je hoeft dus geen losse ketelcomponenten meer onder de ketel te plaatsen. Dit bespaart tijd en ruimte!
Het uitgebreide bedieningspaneel, wellicht al bekend van de Tzerra Ace, met lcd-scherm met backlight en 4 handige drukknoppen vereenvoudigen de installatie. Verder is de lichtgewicht ketel makkelijk te tillen en dankzij ophangoren eenvoudig aan de ophangbeugel te plaatsen.

Servicevriendelijk
Alle onderdelen in de Avanta Ace zijn eenvoudig bereikbaar via de voorkant van het toestel. De ruime opzet van het binnenwerk geeft alle ruimte om moeiteloos te werken. Hierdoor kun je onderhoud snel en gemakkelijk uitvoeren.
Ook heel praktisch: de ingebouwde waterdruksensor waardoor de waterdruk digitaal af te lezen is en de actieve melding die het toestel geeft zodra water bijgevuld dient te worden. Dat scheelt onnodig storing rijden.
Met Remeha Connect is het mogelijk om Beheer op Afstand te activeren. Hiermee krijg je een mailtje als de Avanta Ace die je bij je klant hebt geïnstalleerd niet goed functioneert. Op deze manier ondersteun je je klanten snel en optimaal.

Compleet geleverd
De Avanta Ace is leverbaar in CW3, CW4 en CW5. Elke uitvoering word standaard geleverd met veiligheids­ventiel, condensafvoerslang, automatische ontluchter, opvangbakje voor vocht uit de luchtinlaat, geïntegreerde zonneboilerregeling en buitenvoeleraansluiting. Ook is het toestel slim voorbereid op de koppeling met duurzame technieken, waaronder de zonneboiler, hybride warmtepomp en voor 20% waterstof bijmenging.

Betrouwbaar
In de Avanta Ace zijn beproefde onderdelen verwerkt die al jaren worden toegepast binnen de BDR Thermea Group. Zo wordt het hydroblok al in honderdduizenden toestellen binnen de groep probleemloos toegepast. De kwaliteit is geoptimaliseerd door gebruik van onze beproefde RVS spiraal warmtewisselaar voor zekerheid en een goede kwaliteitsprestatie. Dat betekent dat je kunt rekenen op een perfect werkende cv-ketel en daarmee zeker bent van tevreden klanten.

eSmart Inside
Alle Remeha Ace-toestellen werken op hetzelfde besturingssysteem. Met de introductie van de Avanta Ace is de Ace-familie verder uitgebreid. Groot voordeel voor jou als installateur: als je er één kent, ken je ze allemaal.