Cv-ketel voor hybride

BIJ UITSTEK GESCHIKT VOOR KOPPELING MET WARMTEPOMP

Remeha introduceert de Tzerra Ace-Matic, een cv-ketel met een elektronisch, zelf-instellend gas/luchtsysteem. Dat biedt gemak bij inbedrijfstelling, zekerheid van optimale instellingen en een hoog blijvend rendement. Door een hoge modulatiebereik van 1:8 kan de Tzerra Ace-Matic bovendien op een heel laag pitje de hybride warmtepomp helpen op koude dagen. De ketel is, net als alle andere cv-ketels van Remeha, geschikt voor 20% bijmenging van waterstof.

Extra slimmigheden en een ruime opzet zorgen voor een kortere installatietijd en goede toegankelijkheid voor het service-en. Dankzij de diepe modulatie is het toestel bij uitstek geschikt voor een koppeling met een hybride warmtepomp.

Volledig automatische afstelling.
Het elektronisch, zelf-instellend gas/luchtsysteem past zich aan bijna elke gassoort aan. Het toestel stelt zichzelf volledig automatisch af. Er hoeft alleen nog te worden aangeven of de ketel op aardgas of propaan brandt. Het toestel is dus altijd optimaal afgesteld.

Veel onderdelen ingebouwd
Veel onderdelen zijn al standaard voor ingebouwd. Niet alleen ketelcomponenten, zoals de sifon, waterdruksensor en het veiligheidsventiel, maar ook de rookgasterugslagklep. Dat scheelt een flink aantal handelingen tijdens de installatie. Bovendien is de afvoer van het veiligheidsventiel in de ketel gecombineerd met de condensafvoer. Daardoor hoeft er maar één afvoeraansluiting te worden gemaakt. De flexibele slang levert Remeha mee met het toestel.

Slim opgebouwd.
Met de Tzerra Ace-Matic zet Remeha een volgende stap op het gebied van standaardisatie. Dit betekent steeds meer herkenbare techniek waaronder het Ace besturingsplatform (eSmart inside), gelijke onderdelen, afmetingen en aansluitingen van toestellen. De ruime opzet van het toestel zorgt er verder voor dat onderdelen makkelijk bereikbaar zijn. Daarnaast bevat deze ketel extra slimmigheden, zoals het aansluiten van de Smart Service Tool en gateways zonder dat de ketel hoeft te worden geopend, dankzij de Plug & Play connector aan de onderkant van de ketel. Veel serviceonderdelen en accessoires zijn bovendien hetzelfde als de Avanta Ace. Dit scheelt in de voorraad van onderdelen.

Geschikt voor beheer op afstand.
De Tzerra Ace-Matic kan worden geactiveerd voor beheer op afstand (Remeha Connect). Bij een onjuiste werking van, of eventuele storing in de ketel, wordt er automatisch een bericht verstuurd naar de installateur. Door direct Remeha Connect te activeren voor de toestellen die geplaatst worden, kan later, zonder extra handelingen, gebruik worden gemaakt van de extra functies.