Mark Climate technology

Marktleider in klimaattechniek

Wij richten ons al sinds 1945 op de klimaatbeheersing van grote gebouwen. Ons productgamma bestaat uit luchtverwarmers, stralingsverwarmers, ventilatie- en recirculatieapparatuur, luchtbehandelingskasten, warmteterugwin-units en buigmachines. Wij ontwerpen en produceren alle producten in huis, dus u koopt een degelijk product waarbij kwaliteit voorop staat.

De Mark Holding bestaat uit zes bedrijven: zes verkoop- en servicevestigingen in Nederland, Duitsland, België, Ierland, Polen en Roemenië en twee productiebedrijven: één in Nederland en één in Ierland. Ondanks dit internationale karakter bestuurt de familie Bruinsma Mark nog altijd als een familiebedrijf, waarbij het belang van onze klant altijd voorop staat.

De voordelen van Mark:

  • Mark is fabrikant en levert rechtstreeks aan de installateur
  • Mark heeft een zeer breed programma
  • Mark biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Mark beschikt over een eigen servicediensten biedt servicegarantie
  • Mark is VCA* en ISO9001:2008 gecertificeerd
  • Mark geeft gratis advies, ook bij de eindklant
  • Mark maakt gratis een transmissieberekening
  • Mark maakt gratis een energie analyse
  • Mark geeft temperatuurgarantie

Mark Climate technology
Beneden Verlaat 87-89
Postbus 13  9640 AA Veendam
Telefoon: +31(0) 598656644
Web: www.mark.nl | www.markclimate.com