Duurzame kansen

Verzilver meer: word lid van Abel Installatie

Op het moment dat u dit leest, overwegen tientallen – misschien wel honderden – consumenten in uw omgeving zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen of andere duurzame producten. De duurzame stimuleringsregelingen van de overheid zullen deze belangstelling alleen maar vergroten. Wilt u duurzame installaties aanbieden, maar weet u niet altijd waar te beginnen? Abel Installatie biedt een instapklaar concept. U kunt zich professioneel presenteren als duurzame installateur. Abel Installatie helpt u met hoogwaardige producten en bergen bruikbare kennis.

Duurzaamheid is geen trend meer, maar een vast onderdeel in het keuzeproces van consumenten. De oneindige mogelijkheden en moordende concurrentie maken het verzilveren van kansen uitdagend. Kiest u voor Abel Installatie, dan staat u er niet alleen voor. Abel Installatie staat voor u klaar, voor alle vragen over aanbod, prijs, installatie of techniek. Bovendien behoort u – samen met ruim 240 andere aangesloten leden – tot het sterkste collectieve netwerk voor w- en e-installatiebedrijven in Nederland.
Word lid van Abel Installatie, het landelijke netwerk van vakbekwame installateurs. U behoudt uw eigen identiteit maar onderscheidt zich van lokale collega-installateurs, profiteert van financiële en administratieve voordelen en kunt bogen op specialisten met kennis van zaken.
Meer informatie? Kijk op www.abelinstallatie.nl

Sterk collectief

Met ruim 240 aangesloten leden is Abel Installatie het sterkste collectief voor e- en w-installatiebedrijven in Nederland. Achter de schermen neemt Abel Installatie haar leden alle administratieve zorgen uit handen. De instapklare huur-, lease- (zakelijk) en onderhoudsconcepten rondom bijvoorbeeld cv-ketels vormen één van de redenen om lid te worden. Abel Installatie zorgt hierbij onder andere voor de marketingcampagnes, onder de consumentgerichte naam ‘Abel&co’. Sinds kort biedt Abel Installatie ook serviceconcepten rondom laadpalen. Kijk voor meer informatie op www.abelinstallatie.nl.