Vloerverwarming

NIEUWSTE GENERATIE: watergedragen en 15 mm opbouwhoogte

Iedereen kent traditionele vloerverwarming met de eigenschappen dik, traag en zwaar. En de installatie en droogtijden van deze dikke en trage systemen kost veel tijd, toch? Zeker als er nog een dekvloer overheen moet. Dit moet beter, sneller en efficiënter kunnen. Uit deze innovatieve gedachten zijn de SpeeTile en SpeeTherm vloerverwarmingssystemen ontstaan. De nieuwste generatie toekomstbestendige, dunne, snelle en lichte verwarmingssystemen.

SpeeTile natbouw

Het SpeeTile systeem van WARP Systems biedt voordelen voor zowel de eindgebruiker als installateur. Zo heeft het watergedragen systeem een minimale opbouwhoogte van 15mm met een gewicht van 30kg per m2 inclusief SpeeTop egalisatiemortel. Dit lost het probleem op voor de klant die weinig opbouwhoogte en vloerbelasting ter beschikking heeft. Verder is het slimme en gepatenteerde klik-breek-schuif-systeem een innovatie, waardoor het altijd past; dus nooit meer meten en snijden en geen afval. Ook is het SpeeTile systeem geschikt voor wanden en plafonds. Voordelen voor de eindgebruiker: het laagtemperatuur watergedragen systeem is energiezuinig, toekomstbestendig (ook geschikt voor warmtepomptechniek) en reageert actief en snel op warmtevraag. Daarnaast kan het ook over bestaande vloeren worden aangebracht; ideaal in de renovatie.

SpeeTherm droogbouw

Het SpeeTherm systeem van WARP Systems combineert een minimale opbouwhoogte van 15 mm met isolatie, lichtgewicht en snelheid. Door het gewicht van slechts 3 kg per m2 is het systeem eenvoudig te installeren en is het zeer geschikt voor o.a. houten ondervloeren. Zelfs als deze niet stabiel maar wel vlak zijn. Het SpeeTherm systeem bestaat uit EPS platen, AluTherm warmtegeleidingsprofielen en gecertificeerde SpeeTube verwarmingsbuis. Het SpeeTherm systeem biedt voor de klant dezelfde voordelen als het SpeeTile systeem.

SpeeTools

Om eenvoudig, professioneel en snel te kunnen installeren zijn er bevestigingsmaterialen zoals geleidingsbochten, kalibratie- en andere ‘SpeeTools’ ontwikkeld. Beide systemen worden snel en eenvoudig met PushFit koppelingen aangesloten op de verdeler. Een totaal systeemoplossing dus, waarvoor geen andere bevestigingsmaterialen nodig zijn.

Montage instructievideo’s

Benieuwd naar de installatie en naar de toekomstbestendige voordelen van de WARP systemen? Bekijk via de QR-code de korte montage instructievideo’s op YouTube of bezoek de website www.warp-systems.nl.