Douchegoten

FINISHING TOUCH AAN DE BADKAMER

ACO is een gerenommeerd producent van douchegoten. De ShowerDrain C maakt sinds jaar en dag deel uit van het assortiment en is nu geoptimaliseerd. Verbeteringen op het gebied van hygiëne, design en techniek zorgen voor een nog betere afwatering en laten iedereen onbezorgd genieten in de badkamer.

De finishing touch

Een douchegoot geeft een onverwachte finishing touch aan de badkamer. Daarom zijn er volop keuzemogelijkheden in kleuren en materialen. Van klassiek tot trendy. Van een no-nonsense uitstraling tot een hotel-look. Of het nu gaat om een douchegoot voor particulieren, hotels of projecten, badkamers zijn met de ACO ShowerDrain douchegoten in te richten naar ieders persoonlijke stijl.
Optimale afvoer en hygiëne
Om te kunnen genieten van comfort en gemak is een snelle afvoer van het water én eenvoudig reinigen een must. Bij de ontwikkeling van het vernieuwde ShowerDrain-C programma is hieraan gedacht. Zo zorgt het puthuis voor een hoge afvoercapaciteit en door zijn ronde vormen is er minder kans op vuilaanhechting. Het nieuwe ovale deelbare stankslot is eenvoudig uitneembaar en te reinigen. Hierdoor is een eenvoudige en snelle schoonmaak mogelijk, zodat verstoppingen en overstromingen worden voorkomen.

Doordachte techniek

De nieuwe ShowerDrain C vormt een volledig gelast RVS geheel, zonder laspunten aan de binnenzijde van de goot. Hierdoor is er bij de juiste inbouw geen risico op lekkage. De goot kan optioneel voorzien worden van stelpoten, dit is erg handig als de badkamervloer nog gestort moet worden. De ACO ShowerDrain C is zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie.