Doordachte ventilatie

Nieuwe Flair-serie van Brink nu verkrijgbaar in Nederland

Brink Climate Systems staat voor innovatieve systeemoplossingen die dag in, dag uit de meest voortreffelijke lucht geven die er is. Kwalitatief hoogstaande ventilatiesystemen met warmteterugwinning zorgen voor efficiënte, doordachte ventilatie. Bewoners worden omringt door excellente lucht in huis en ervaren elk moment van de dag meer comfort.

Nieuwe standaard

De Flair is de toekomst vooruit als het gaat om prestaties, installatiegemak en connectiviteit. De Flair-serie bestaat uit de Flair 300 en Flair 400 en hebben een maximale ventilatiecapaciteit van respectievelijk 300 en 400 m3/h. De serie wordt later uitgebreid met toestellen met een capaciteit van 200, 450 en 600 m3/h. Functionaliteiten die al bekend waren uit de Renovent Excellent-serie, zoals een volledig automatische bypass en intelligente vorstbeveiliging, zijn natuurlijk meegenomen in het nieuwe ontwerp.

Installatie en onderhoud

Een kwalitatief goede installatie is van het grootste belang om op de juiste manier te kunnen ventileren. Met de Flair wordt goed installeren nog eenvoudiger waardoor er tijd wordt bespaard terwijl het eindresultaat kwalitatief beter is. Installeren gaat sneller via de handige installatiewizard op smartphone, tablet of laptop. Met deze hulp wordt de installateur stap voor stap door het installatieproces geleid en kan niets meer over het hoofd worden gezien. Ook bij onderhoud en het vervangen van filters kan de installateur op smartphone, tablet of laptop rekenen op een slimme hulp vanuit het toestel middels de onderhoudswizard.

De Flair 300 en 400 met vier aansluitingen aan de bovenzijde en bijbehorende accessoires zijn nu verkrijgbaar bij Brink. De enthalpiewisselaar en Plus-versie zijn op korte termijn leverbaar als accessoire of als toestelvariant. Vanaf komende zomer volgen ook toestellen met twee aansluitingen aan de bovenzijde en twee aansluitingen aan de onderzijde.