Instapklare concepten

Maak werk van duurzaamheid

Duurzaamheid staat in 2019 onverminderd hoog op de politieke en maatschappelijke agenda. Dat schept enorm veel kansen voor uw bedrijf. Wilt u zich profileren als betrouwbare installateur met passende oplossingen voor ieder vraagstuk? Abel Installatie helpt installateurs met instapklare concepten.

Door de noodzaak én de voordelen van duurzame energie wordt het energievraagstuk steeds dringender. Dat vraagt veel van uw klant, maar ook van u als installateur. De klant is niet geïnteresseerd in hoe de hr-ketel of warmtepomp eruit ziet of wat de technische eigenschappen zijn. Er is juist vraag naar warmte en comfort, passend bij de situatie. Plus eerlijke dienstverlening, want niet elke woning is geschikt voor verduurzaming.

Bent u (nog) niet of minimaal met duurzaamheid bezig? Abel Installatie helpt u graag op weg met hoogwaardige producten en veel bruikbare kennis. Daarnaast denkt Abel Installatie met u mee over hoe u energiebesparing bij uw klanten onder de aandacht brengt. Welke middelen u off- en online in kunt zetten, maar ook over hoe u uw interne organisatie erop in kunt richten of optimaliseren.

Wat biedt Abel Installatie?

  • Inkoopvoordelen op vele vlakken

Ga voor maximaal inkoopvoordeel: kies voor lidmaatschap van Abel Installatie. Uiteraard levert dit financieel voordeel op, zonder dat u tijd verliest met prijsvergelijken en onderhandelen. En ja, wij ontzorgen ook meteen op administratief gebied.

  • Van inventarisatie tot subsidie-advies

Iedere situatie is uniek. Daarom helpt Abel Installatie u de beste, meest rendabele oplossing te adviseren. Zodat uw klant maximaal profiteert van de nieuwste technieken en - indien van toepassing - subsidiemogelijkheden.

  • Ruime keuze uit topkwaliteit installaties

Het aanbod duurzame installaties is enorm, evenals de verschillen in kwaliteit. Abel Installatie bespaart u teleurstellingen (en dus ontevreden klanten): alleen de bewezen veiligste, meest energiezuinige en kostenefficiënte installaties worden geselecteerd.

  • Borging van onderhoud en garantievoorwaarden

Abel Installatie helpt u met het opzetten en uitvoeren van een volwaardig serviceconcept. Zo is uw klant ook na 10 jaar nog tevreden en zijn uw servicewerkzaamheden financieel gedekt.

  • Mogelijkheid tot zakelijk lease

Als lid van Abel Installatie kunt u zakelijke klanten de mogelijkheid bieden een duurzame installatie te leasen voor een vast bedrag per maand. Abel ontzorgt u en uw klant hierbij op het gebied van beheer en facturering, zodat u zich alleen hoeft te richten op installatie en service.

  • Bijeenkomsten met leveranciers en collega-installateurs

Abel Installatie organiseert regelmatig bijeenkomsten voor leden. Hierin krijgt u uitgebreide informatie over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Bovendien kunt u met ruim 240 collega-installateurs sparren en ervaringen delen.

Maak werk van duurzaamheid

Als lid van Abel Installatie behoort u – met ruim 240 andere aangesloten installateurs – tot het sterkste collectieve netwerk voor w- en e-installatiebedrijven in Nederland. Bent u benieuwd wat Abel Installatie voor uw installatiebedrijf kan betekenen? Kijk op www.abelinstallatie.nl

Sterk collectief

Met ruim 240 aangesloten leden is Abel Installatie het sterkste collectief voor e- en w-installatiebedrijven in Nederland. Achter de schermen neemt Abel Installatie haar leden alle administratieve zorgen uit handen. De instapklare huur-, lease- (zakelijk) en onderhoudsconcepten rondom bijvoorbeeld cv-ketels vormen één van de redenen om lid te worden. Abel Installatie zorgt hierbij onder andere voor de marketingcampagnes, onder de consumentgerichte naam ‘Abel&co’. Sinds kort biedt Abel Installatie ook serviceconcepten rondom laadpalen. Kijk voor meer informatie op www.abelinstallatie.nl.