Samen duurzaam

Instapklaar concept voor installatiebedrijven

Duurzaamheid is geen trend meer maar een vast onderdeel in het keuzeproces van opdrachtgevers. Voor installateurs biedt dit enorm veel kansen. Toch is het met de oneindige mogelijkheden en hoge concurrentie een uitdaging om deze kansen met beide handen aan te pakken. Bij Abel Installatie zijn installateurs onderdeel van een sterk landelijk netwerk, gespecialiseerd in duurzame oplossingen en energiebesparing.

Waar we vijf jaar geleden nog niet snel dachten aan een huis dat draait op duurzame energie, is het tegenwoordig niets nieuws onder de zon. Zowel voor nieuw- als bestaande bouw overwegen consumenten steeds vaker zonnepanelen, warmtepompen en andere duurzame producten. Daarnaast maakt de auto straks als energiebron deel uit van de energiehuishouding. Abel Installatie biedt installateurs de helpende hand in de transitie naar duurzaam.

Instapklaar concept

Abel Installatie is een sterke en betrouwbare coöperatie met 244 leden door heel Nederland. De coöperatie biedt installateurs een instapklaar concept, kwalitatief hoogstaande duurzame producten en kennis en ervaring. Abel kan desgewenst het commerciële traject van de installateur overnemen, zodat hij de producten alleen nog maar hoeft te installeren. Een formulemanager en een netwerk van fabrikanten staan installateurs bij met raad en daad.

Aansluiten

Ook consumenten in uw omgeving overwegen duurzame producten. Laat die kans niet lopen en ga voor een duurzame groei van uw bedrijf. Meer informatie op abelinstallatie.nl. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. 

Belangrijke voordelen

Naast de specialisatie in duurzaamheid biedt Abel Installatie meer ondersteuning:
- Maximaal inkoopvoordeel
- Instapklare huur-, lease- en onderhoudsconcepten
- Minder administratie
- Marketing-ondersteuning
- Website-service
- Specialisatie in levensloop bestendig wonen