Duurzaam klimaatcomfort

AL MEER DAN 40 JAAR WARMTEPOMPEN UIT ZWEDEN

Het Zweedse NIBE ontwikkelt al meer dan 40 jaar warmtepompen, met duurzaamheid, kwaliteit en onovertroffen comfort als belangrijkste uitgangspunten. Hierdoor behoren de warmtepompen van NIBE tot de slimste, stilste en zuinigste in hun klasse. Je creëert met een NIBE warmtepomp dan ook moeiteloos het perfecte klimaatcomfort voor je klant. Met aandacht voor de natuur én tegen betaalbare kosten.

Breedste assortiment
NIBE biedt een breed en gevarieerd assortiment lucht/water, water/water en ventilatielucht/water warmtepompen, aangevuld met een brede range aanverwante producten en accessoires zoals boilers, buffervaten en WTW-units voor balansventilatie. Samen met NIBE stel je dan ook in bijna elke situatie – zowel in nieuwbouw als bij renovatie – een duurzame all-electric warmtepompinstallatie op maat samen voor de levering van cv-verwarming, warm water, koeling én ventilatie. Leent je project zich (nog) niet voor een all-electric oplossing? Geen probleem: NIBE biedt namelijk ook diverse mogelijkheden voor het ontwerpen van een hybride warmtepompinstallatie waarmee je klant zijn of haar woning stapsgewijs kan verduurzamen.

Producten van topkwaliteit
De warmtepompen van NIBE onderscheiden zich in kwaliteit én prestaties. De engineers van NIBE nemen bij de ontwikkeling van elke nieuwe warmtepomp namelijk de zware eisen van het Scandinavische klimaat als norm en testen elke nieuwe warmtepomp bovendien uitgebreid onder dezelfde zware klimaatcondities. Om voorop te blijven lopen, investeert NIBE bovendien voortdurend in innovatie.

Innovatief en onderscheidend
Een recent resultaat van de innovatiekracht van NIBE is de vorig jaar geïntroduceerde S-serie: een nieuwe generatie warmtepompen en accessoires, gebaseerd op nieuw hard- en softwareplatform waarbij connectiviteit centraal staat. De producten uit de S-serie zijn optimaal voorbereid op een toekomst waarin alles in een intelligent netwerk met elkaar verbonden zal zijn.
Elke warmtepomp is bijvoorbeeld voorzien van geavanceerde technologie en een geïntegreerde wifiverbinding voor draadloze communicatie met smartphones en tablets óf (via een router) met het internet. NIBE stelt hiervoor twee apps beschikbaar: myUplink (voor consumenten) en myUplink PRO (voor installateurs). De warmtepompen zijn zelfs voorbereid op toekomstige services, zoals stembesturing (bijvoorbeeld via Google Home) en de mogelijkheid om te anticiperen op fluctuaties in energietarieven (Smart Price Adaption), de belasting van het energienetwerk (Smart Grid Read) en zelfs de weersverwachting. Zo wordt éelk huis met een warmtepomp uit de NIBE S-serie een Smart Home!
De NIBE S-serie omvat onder meer twee modulerende water/water warmtepompen (combi en solo) met óf zonder passieve koeling, een binnenunit voor lucht/water warmtepompen en een slimme regelunit. Op termijn zal de NIBE S-serie echter verder worden uitgebreid met lucht/water warmtepompen en ventilatielucht/water warmtepompen.

Over NIBE

NIBE wordt wereldwijd erkend als dé warmtepompspecialist en is ook in Nederland marktleider op het gebied van warmtepompen. Vanuit vestigingen in 27 landen en met meer dan 15.000 medewerkers werkt NIBE aan het realiseren van haar missie: het creëren van duurzame energieoplossingen voor een betere wereld.

Sterke troeven
• Meer dan 40 jaar ervaring met warmtepompen
• Betrouwbare A-merk kwaliteit voor de hoogste prestaties
• Het breedste assortiment in de markt
• Een warmtepomp van NIBE geeft meerwaarde aan elk huis
Meer informatie: www.nibenl.nl